Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

07. 07. 2019. 17:43   >>  17:43 1

HILJADE EVAKUISANE

Demontirana bomba od pola tone u Frankfurtu

Američka bomba zaostala iz Drugog svjetskog rata demontirana je danas nedaleko od sjedišta Evropske centralne banke u Frankfurtu, pošto su hiljade ljudi evakuisane.

Radi neutralisanja avionske bombe iz Drugog svjetskog rata od 500 kilograma, gradski zvaničnici su pozvali 16.500 stanovnika da napuste domove u oblasti Ostende istočno od centra Frankfurta u nedelju ujutro.

Potom su stručnjaci onesposobili bombu koja je prošlog mjeseca nađena tokom građevinskih radova.

Vlasti su već u subotu već izvele stanovnike tamošnjeg staračkog doma.

Više od 70 godina od završetka rata, neeksplodirane bombe se često nalaze u Njemačkoj. Njihovo demontiranje ponekad zahtjeva velike mjere predostrožnosti kao što je bilo danas.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније