Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

04. 07. 2019. 10:25 >> 10:29

ŠOJGU O PODMORNICI

Požar izbio u odjeljku za akumulator

Glavni razlog za incident na podmornici za istraživanje ruske mornarice je požar u odjeljku za akumulator, saopštio je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu.

"Utvrđen je osnovni uzrok incidenta, to je požar u odjeljku za akumulator, a onda se proširio", rekao je Šojgu nakon sastanka s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, prenosi Sputnjik.

Šojgu je dodao da je nuklearni reaktor siguran, prenijela je Raša tudej.

Time se praktrično stavlja tačka na spekulacije medija da li je specijalna ruska podmornica, opremljena za duboka zaranjanja, zapravo nuklearna. Inače, u srijedu je iz Moskve saopšteno da su pojedini detalji iz istrage o požaru na toj podmornici i smrti 14 mornara, državna tajna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније