Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

03. 07. 2019. 12:33 >> 12:37
1

U VELIKOJ BRITANIJI

Sin krunisanog princa UAE-a pronađen mrtav

Sin krunisanog princa Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) pronađen je mrtav u svom domu u Velikoj Britaniji, objavili su lokalni mediji.

Kalid Al Kasimi, koji je osnovao modni brend i izlagao kolekcije u Londonu i Parizu, bio je opisan kao "veliki filozof" na Instagram profilu svog brenda.

Sin emira Šarjaha pronađen je mrtav u kupaonici u kući u Saseksu, a londonska policija objavila je da se njegova smrt tretira kao neobjašnjiva.

Njegov otac Šeik Sultan bin Muhamed Al Kasimi na društvenim medijima je napisao da se o Kalidu "sada brine Bog".

"Kalid je hvaljen zbog upornog, ali osjetljivog istraživanja društveno-političkih pitanja, posebno vezanih za Bliski istok i ponekad zategnute odnose sa Zapadom, što je tema koja veoma bliska njegovom odgoju i srcu", kazao je njegov otac u saopštenju na Instagramu.

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima je zbog smrti 39-godišnjeg Kalida Al Kasimija proglašena trodnevna žalost.

Smrt Kalida Al Kasimija dogodila se 20 godina nakon što je njegov stariji brat Šeik Mohamed bin Sultan bin Mohamed Al Kasimi, umro od predoziranja drogom u 24. godini.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније