Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

29. 06. 2019. 17:48 >> 17:57

RASTE BROJ ŽRTAVA

Vrućina u Francuskoj, Španiji i Italiji

Izuzetan talas vrućine je u Francuskoj izazvao smrt još troje ljudi, izvještavaju danas vlasti, dodajući da je time broj prijavljenih žrtava vreline porastao na četiri.

U regionu Vokliz, na jugu, proglažena je "crvena uzbuna" jer je od petka temperatura iznad 40°C. Tamo je zbog toga šest osoba hospitalizovano, od kojih je jedna umrla, a stanje jedne je neizvjesno.

Uz vrućinu vlasti u tom kraju upozoravaju i da predstoji nagla promjena vremena uz "opasnost od umjerenih ili silovitih oluja i grada".

Pored toga, dvoje ljudi je u četvrtak umrlo u gradu Serneu, na istoku: jedan osamdesetogodišnjak i jedan radnik u tridesetim godinama, obojica žrtve talasa vreline.

U četvrtak je umro i jedan 33-godišnji krovopokrivač koji je radio na vrućini.

Od početka toplotnog talasa u ponedjeljak, prijavljena su i po dva smrtna slučaja u Španiji i Italiji.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније