Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

16. 02. 2013. 14:14   >>  14:19

FOTO DEMANT

Prve fotografije bolesnog Čaveza

Čavez sa svoje dvije kćerke, prve su fotografije bolesnog predsjednika koje je objavila Vlada Venecuele. Hugo Čavez je operisan na Kubi prije više od dva mjeseca.

Na fotografijama, koje su objavljene juče, se može vidjeti Čavez dok leži na krevetu sa velikim osmijehom na licu. Pored njega su i njegove kćerke Rosa i Maria.

Na drugim fotografijama se može vidjeti Čavez dok čita novine Granma kubanske komunističke partije. Fotografije je na televiziji pokazao ministar nauke i tehnologije i Čavezov zet, Horhe Areaza.

 

Vlada je objavila fotografije kako bi  opovrgla razne špekulacije koje su počele da kruže nakon operacije kojoj je Čavez bio podvrgnut 11. decembra prošle godine. Otkriveno je i to da Čavez diše pomoći cijevi, zbog čega ima problema sa govorom, prenosi Al Jazeera.

Potpredsjednik Nicolas Maduro, koji je posjetio Čaveza nekoliko puta, rekao je da je Čavez sada podrvgnut ekstremno kompleksnim i teškim terapijama.

Pedesetosmogodišnji Chavez se na Kubi liječi od raka, od juna 2011. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније