Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Index.hr, objavila B.B. ]

21. 06. 2019. 12:52 >> 12:53

U INDIJI

Autobus pao u kanjon, poginule 44 osobe

Najmanje 44 osobe su poginule, a više desetina je povrijeđeno nakon što je u Indiji autobus sletio s ceste i pao u kanjon, javlja BBC.

Ova tragična saobraćajna nesreća dogodila se u četvrtak u planinskom dijelu indijske savezne države Himačal Pradeš. U autobusu se, kada je sletio s ceste, nalazilo najmanje 60 putnika. Neki od njih su sjedili na krovu vozila.

Lokalni šef policije Kulu Šalini Agnihotri izjavio je za AFP da su mnoge žrtve bile žene i djeca koji su se vraćali s posla ili iz škole.

Saobraćajne nesreće česta su pojava u Indiji, a samo u državi Himačal Pradeš bilo ih je više od 30.000 između 2009. i 2018. godine. U istome razdoblju u toj je državi poginulo 11.000 ljudi, a oko 54.000 ih je bilo povrijeđeno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније