Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: M.M ]

16. 06. 2019. 14:50   >>  14:50

S.ARABIJA OPTUŽILA IRAN

"Ne želimo rat, ali nećemo oklijevati"

Saudijska Arabija slijedila je Sjedinjene Američke Države i Veliku Britaniju i pridružila im se u optužbama da je Iran odgovoran za napad na dva tankera u Omanskom zalivu.

Zvanični Rijad je pozvao međunarodnu zajednicu na brzu reakciju da se osigura pravac za obezbjeđenje svijeta naftom.

Iran je odbacio sve optužbe o umiješanosti u napad na tankere.

Saudijski prijestolonasljednik Muhamed bin Salman u intervjuu za arapske medije okrivio je Iran i pozvao međunarodnu zajednicu da zauzme "odlučan stav" protiv napada.

"Kraljevstvo ne želi rat u regiji, ali neće oklijevati ako se suoči sa bilo kakvim prijetnjama svom narodu, njegovom suverenitetu ili vitalnim interesima", rekao je princ.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније