Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug, objavila B.B. ]

03. 06. 2019. 09:04   >>  09:11

KONTE PORUČIO VLADAJUĆIM STRANKAMA

Nađite rješenje za javni dug ili podnosim ostavku

Italijanski pemijer Đuzepe Konte uputiće danas ultimatum podijeljenim vladajućim strankama da ubrzaju akciju vlade oko javnog duga, a da će u suprotnom podnijeti ostavku, javili su listovi La republika i Korijere da la sera.

Konte će u govoru danas popodne jasno staviti do znanja da nema namjeru da dozvoli da Evropska unija zbog javnog duga povede disiplinski postupak protiv njega, prenosi Rojters.

Evropska komisija zatražila je prošle nedjelje od Italije objašnjenje zašto je javni dug u 2018. godini porastao umjesto da padne, kako je zahtijevano.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније