Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B.

03. 06. 2019. 08:01 >> 08:01

INFORMACIJE IZ SIRIJE

Izrael napao sirijsku vojnu bazu

Izrael je ispalio rakete na sirijsku vojnu bazu u centralnom dijelu Sirije ubivši jednog vojnika i ranivši još dvojicu nakon što su u izraelskom napadu u noći između subote i nedjelje ubijena tri sirijska vojnika i sedam ih je ranjeno, objavili su kasno sinoć sirijski mediji.

Sirijski vojni izvori javljaju da je sirijska protivvazdušna odbrana presrela neke izraelske rakete, ali da je pogođeno skladište oružja.

Izraelski mediji prenose da se izvještaji o žrtvama razlikuju i da se u nekima navodi da je poginuo jedan vojnik, a u drugim da je poginulo dvoje ljudi i dvoje ranjeno.

Sirijska opservatorija za ljudska prava koja je povezana s opozicijom je saopštila da je ubijeno najmanje petoro ljudi, među njima sirijski vojnici, a da su neki od ranjenih u kritičnom stanju.

Ta baza T4 i ranije je bila meta izraelskih napada iz vazduha. U njoj su navodno snage sirijskog režima i kontigent iranske Revolucionarne garde.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније