Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Index.hr, Objavila: R.P. ]

01. 06. 2019. 20:04   >>  20:06

IMA POVRIJEĐENIH

Više snažnih eksplozija u ruskom Dzeržinskom

Više snažnih eksplozija odjeknulo je u fabrici za proizvodnju eksplozova u ruskom gradu Dzeržinskom, javljaju ruski mediji, dodajući da je nakon eksplozija došlo do požara. Prema nezvaničnim informacijama povrijeđeno je 27 osoba.

Mediji upozoravaju da  su moguće daljnje eksplozije. Dio medija navodi da se radi o dvije do tri eksplozije. Do njih je, prema prvim informacijama, došlo u fabrici eksploziva Kristal. U gradu se odmah sastao Štab za hitne situacije.

Na Tviteru su objavljeni snimci nakon eksplozija, na kojima se vide ogromni oblaci dima koji se uzdižu visoko u vazduh.

Lokalne službe javljaju da nema opasnosti od zagađenja vazduha.

Kako javlja Russa Today, svjedoci tvrde da su se od jačine eksplozije zatresla stakla na obližnjim zgradama. Lom stakla doveo je i do povreda stanovnika tog grada.

Zasada nema zvaničnih informacija ni o šteti ni o stradalima. U fabrici kažu dasu svi na vrijeme evakuirani i da nema povrijeđenih.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније