Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.P. ]

26. 05. 2019. 23:12 >> 23:09

SUMNJIČE KOMUNISTE

Troje mrtvih u eksplozijama u Katmanduu

Tri osobe su poginule, a najmanje osam je ranjeno u tri eksplozije u različitim delovima Katmandua. Policija Nepala sumnja da je za napad odgovorna zabranjena komunistička grupa.

Prve dvije eksplozije odjeknule su u razmaku od nekoliko minuta u dva naselja u Katmanduu, dok je treća bila nekoliko sati kasnije, navela je policija.

Policija je saopštila da za napade sumnjiči grupu koja se ranije odvojila od vladajuće Komunističke partije, jer njeni članovi protestuju zbog hapšenja partijskih pristalica.

U prvoj eksploziji u sjevernom dijelu Katmandua poginule su dvije osobe, a povrijeđeno je pet, dok je u drugoj eksploziji, u kući u centralnom dijelu grada, poginula jedna osoba i jedna je ranjena.

Policija vjeruje da su muškarci u toj kući povezani sa zabranjenom grupom, poznatoj po nasilju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније