Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ Mina ]

24. 05. 2019. 13:45   >>  13:49

REĐU KALABRIJA

Zaplijenjeno 53 kilograma čistog kokaina

Finansijska policija iz Ređo Kalabrije i carinske vlasti zaplijenili su 53 kilograma izuzetno čistog kokaina u luci Đoja Tauro, u južnom italijanskom regionu Kalabriji.

Ansa prenosi da je droga otkrivena zahvaljujući saradnji sa Okružnom direkcijom za borbu protiv mafije u Ređo Kalabriji.

Navodi se da je kokain bio podijeljen u 45 paketa i sakriven u kontejneru sa južnim voćem koji je stigao iz Južne Amerike.

Italijanska agencija navodi da su narko dileri miješanjem od te droge mogli dobiju do četiri puta veću količinu, sa cijenom koja varira između 50 i 100 eura za gram, čime bi ostvarili zaradu od oko devet miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније