Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ Beta ]

20. 05. 2019. 09:22 >> 09:23

U NOĆNOM BARU

U Brazilu 11 mrtvih u pucnjavi

Najmanje 11 osoba poginulo je u pucnjavi u jednom baru u Belemu, na sjeveru Brazila, gdje su naoružani napadači pucali u prisutne i pobjegli, saopštili su danas izvori bliski snagama bezbjednosti.

"U baru je bila proslava, a mnogi ljudi su uspjeli da pobjegnu na zadnja vrata", izjavio je lokalni zvaničnik i dodao da je stradalo 11 osoba, a jedna je povrijeđena.

Policija koja je otvorila istragu, navela je da razmatra sve motive napade, uključujući i šverc droge.

Među mrtvima ima šest žena i pet mušaraca, među kojima je vlasnik bara.

Navodi se da je bilo sedam napadača koji su došli motorima i jednim automobilom. Nakon pucnjave su pobjegli.

Broj pucnjava i ubistava se povećao posljednjih godina posebno na periferijama velikih gradova u Brazilu gdje je razvijen šverc droge.

U Belemu je 2017. godine u sličnoj pucnjavi stradalo 28 osoba.

Brazil je zemlja sa najvećom stopom ubistava u svijetu, većinom iz vatrenog oružja. Prema podacima UN, 2017. godine je registrovan 64.000 ubistava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније