Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

13. 05. 2019. 08:05   >>  08:18

PROMIJENIO STANICE

Pompeo ne putuje u Moskvu

Američki državni sekretar Majk Pompeo promijenio je stanice svog puta u Evropu, pa će umjesto u Moskvu otići u Brisel da bi s evropskim zvaničnicima razgovarao o Iranu i drugim pitanjima.

Neimenovani zvaničnik Stejt departmenta rekao je da je sjutrašnji susret Pompea s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom i šefom diplomatije Sergejom Lavrovom u Sočiju i dalje u planu.

Posjeta Sočiju biće prvi Pompeov odlazak u Rusiju otkako je imenovan za šefa diplomatije.

Pompeo je prošle nedjelje dva puta u posljednjem trenutku mijenjao plan puta, navodeći Iran kao razlog. Najprije je otkazao dolazak u Berlin da bi otputovao u Irak a zatim se umjesto da iz Londona ode na Grenland vratio u Vašington.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније