Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: M.L.B.

09. 05. 2019. 23:35 >> 23:32

TRAMP

Iranci su se pokazali kao veoma prijeteći

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je večeras da su se Iranci pokazali kao "veoma prijeteći" bez drugih detalja kako bi objasnio svoju odluku o slanju nosača aviona i nekoliko bombardera B-52 u region.

"Oni su veoma prijeteći", rekao je Tramp novinarima i dodao da se to "ni ne može zamisliti prema informacijama dostupnim SAD".

Na pitanje da li postoji opasnost od vojnog sukoba između SAD i Irana, Tramp je rekao da ne može da kaže da nema, ali se nada se to neće dogoditi.

"Voljeo bih da nas oni (Iranci) zovu.... Mi smo spremni na razgovor", dodao je američki predsjednik ne navodeći druge detalje.

Do kraja nedjelje moguć sporazum sa Kinom

Tramp je izjavio večeras da je od kineskog kolege Si Đinpinga dobio "lijepo pismo" i dodao da je do kraja nedjelje moguć trgovinski sporazum sa Kinom.

"Sve je još moguće", rekao je Tramp odgovarajući na pitanje novinara o mogućem postizanju trgovinskog sporazuma tokom nedjelje.

Tramp je rekao da u Vašington dolazi potpredsjednik kineske vlade Liu He, koji treba da predvodi razgovore sa kineske strane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније