Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, objavila B.B. ]

08. 05. 2019. 19:20 >> 19:27

U NJEMAČKOJ

Uhapšeno osam osoba s Balkana, prikupljali novac za ID

Njemačka policija uhapsila je osam osoba, porijeklom sa Balkana, zbog sumnje da su prikupljali novac za takozvanu Islamsku državu.

Oko 150 specijalaca upalo je rano jutros u sedam kuća, koje pripadaju jednoj velikoj porodici u Oberhauzenu. Uhapšena su četiri muškarca i četiri žene, starosti između 19 i 58 godina, navodi Bild.

Kako dodaje, sedmoro uhapšenih ima njemački pasoš, ali potiču sa Balkana, dok je jedan od njih državljanin BiH.

Portparol policije Urlih Vasbender rekao je za Bild da su članovi porodice pod sumnjom da su već duže vrijeme prikupljali novac za Islamsku državu i tako podržavali borbu teorirsta.

Policija nema nagovještaje da su planirali napad.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније