Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

07. 05. 2019. 22:47   >>  22:47

JUG FRANCUSKE

Otmičar oslobodio otete u duvanskoj radnji

Naoružani muškarac koji je danas poslije podne ušao u prodavnicu duvana kod Tuluza, na jugu Francuske, i uzeo kao taoce četiri osobe, oslobodio ih je, prenijeli su večeras tamošnji mediji.

List Depeš (La Depeche) javio je da je nešto prije 21.00 otmičar, maloljetnik od 17 godina i od ranije poznat policiji, oslobodio najprije jednu otetu ženu, a kasnije i ostale tri.

Pretpostavlja se da su pitanju vlasnica radnje i mušterije.

Televizija Frans 3 (France) prenijela je da su prije oslobađanja talaca odjeknuli pucnji, jer je otmičar ranije zaprijetio da će pucati u pripadnike snaga bezbjednosti koji su stigli na lice mjesta.

Niko nije povrijeđen, dodala je televizija navodeći da su na licu mjesta i specijalne policijske snage.

List Depeš je prenio da je otmičar poznat policiji, jer je bio priveden u decembru za vrijeme protesta pokreta "Žuti prsluci".

Za sada se ne zna motiv napada, a mediji pretpostavljaju da je u pitanju bila pljačka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније