Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.P. ]

28. 04. 2019. 20:42 >> 20:42

U ČETIRI OKA

Tramp ne želi druge države u pregovorima sa Kimom

Savjetnik američkog predsjednika za nacionalnu bezbjednost Džon Bolton, izjavio je da SAD nemaju naročiti interes da udruže snage sa drugim državama, kako bi privoljele Sjevernu Koreju da odustane od nuklearnog oružja.

Savjetnik američkog predsjednika Donalda Trampa, rekao je za Foks njuz, da SAD ne pokušavaju da isključe druge države iz tog procesa, ali da šef Bijele kuće i sjevernokorejski lider Kim Džong Un više vole pregovore u četiri oka.

Poslije ovonedjeljnih razgovora s Kimom, predsjednik Rusije Vladimir Putin, nagovijestio je oživljavanje propalih pregovora sa Sjevernom Korejom u kojima je učestvovalo šest strana.

Putin je na samitu u Vladivostoku rekao da je Kim spreman da se odrekne nuklearnog oružja, ali jedino ako dobije čvrste bezbjednosne garancije podržane multinacionalnim sporazumom.

Dva Trampova samita sa Kimom nisu do sada dovela do konkretnih koraka ka denuklearizaciji Sjeverne Koreje.

Bolton je rekao da Tramp i dalje razmišlja o trećem samitu s Kimom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније