Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: M.M ]

26. 04. 2019. 18:08 >> 18:08

TRAMP PORUČIO

"Lako bih pobjedio Bajdena"

Predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da se sa 72 godine osjeća mladim i živahnim i da misli da može lako da pobjedi potencijalnog predsjedničkog kandidata demokrata, 76-godišnjeg Džoa Bajdena.

"Osjećam se kao mladić. Baš sam mlad. Ne mogu da vjerujem, ja sam mlad živahan čovjek", rekao je Tramp novinaru koji ga je pitao koliko godina je previše za obavljanje funkcije predsjednika SAD.

Tramp se potom nasmijao i kazao da po tom pitanju nije siguran za Bajdena, trenutno drugog najstarijeg učesnika predsjedničke trke, iza senatora Bernija Sandersa.

"Ne znam za Džoa (Bajdena)", rekao je Tramp, ali je dodao da nikada ne bi rekao za bilo koga da je prestar da bude predsjednik.

Bajden je juče objavio da ulazi u trku za predsjednika SAD na izborima 2020. godine, a za nominaciju će se boriti sa brojnim kandidatima Demokratske stranke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније