Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

22. 04. 2019. 22:55 >> 22:55

TRADICIJA

Tramp otvorio godišnju trku jajima

Predsjednik SAD Donald Tramp otvorio je danas tradicionalnu godišnju Uskršnju trku sa jajima u Bijeloj kući.

"Želim svima da poželim srećan Uskrs", rekao je Tramp u obrćanju sa balkona u Bijeloj kuće gdje mu se pridružila prva dama Melanija Tramp i osoba obučena u bijelog zeku sa naočarima.

Tramp je govorio o ulaganju njegove administracije u vojsku, navodeći da će biti obnovljena na nivo koji do sada nije viđen.

Američki predsjednik je zatim duvanjem na pištaljku označio početak Uskršnje trke sa jajima u bašti Bijele kuće, što je jedna od mnogi aktivnosti organizovanih za 30.000 odraslih i djece koji ulaze kroz kapije tokom današnjeg dana, Uskršnjeg ponedejljka.

Glavni događaj je tradicionalna trka sa jajima, koja se u Bijeloj kući obilježava od 1878, kada se tvrdo kuvano jaje gura kašikama po travi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније