Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Blic/Objavio: I. P. ]

18. 04. 2019. 07:38   >>  07:38

TRAMP NA TVITERU

Imao sam "divan razgovor" s papom o Notr Damu

Predsjednik SAD Donald Tramp kaže da je imao "divan razgovor" sa papom Franjom o oštećenoj katedrali Notr Dam u Parizu.

Tramp je napisao na Tviteru kako je u ime američkog naroda izrazio saučešće zbog nesrećnog požara koji je oštetio čuvenu katedralu i ponudio pomoć američkih građevinskih stručnjaka, prenio je AP.

Predsjednik Amerike i papa Franjo su se ranije sukobili zbog Trampovog obećanja da će podići zid na granici sa Meksikom.

Za obnovu katedrale do sada je prikupljeno skoro milijardu dolara, a donatori su bile velike kompanije, bogati pojedinci i obični građani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније