Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

11. 04. 2019. 09:22   >>  09:22 2

TRAMP SAOPŠTIO

Šteta što je EU toliko stroga prema Britaniji i Bregzitu

Američki predsjednik Donald Tramp izrazio je jutros žaljenje zbog toga što je Evropska unija (EU) stroga prema Velikoj Britaniji i Bregzitu.

 

Britanska premijerka i 27 evropskih lidera dogovorili su se noćas da odlože rok za Bregzit do 31. oktobra.

"Šteta što je EU toliko stroga prema Velikoj Britaniji i Bregzitu", tvitovao je Tramp poslije usvojenog dogovora na samitu Unije u Briselu.

Američki predsjednik je zatim ocijenio da je EU "brutalni trgovinski partner" SAD, navodeći da će se i to promijeniti.

SAD su u utorak zaprijetile uvođenjem novih carina na robu iz EU vrijednu 11,2 milijarde dolara da bi nadoknadile, kako kažu, evropske nefer subvencije za evropskog proizvođača aviona Erbas. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније