Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

27. 03. 2019. 09:19 >> 08:44

NEMA DOGOVORA SA VLADOM

Novo odlaganje tranše kredita Grčkoj

Radna grupa za euro (EWB) nije donijela odluku o isplati gotovo milijardu eura kredita Grčkoj.

Razlog za to je što još nema dogovora s Vladom u Atini o tome kako planira da zaštiti dužnike od preuzimanja imovine pod hipotekom, prenosi Tanjug.

Grčka Vlada treba da postigne dogovor sa evropskom trojkom prije sljedećeg sastanka koji će biti održan 5. aprila. U protivnom će odluka o sljedećoj tranši biti odložena i treći put.

Eventualno novo odlaganje tranše bi poslalo loš signal tržištima, a evropski izvori smatraju da je malo vjerovatno da će do sporazuma doći.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније