Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ b92; Objavila: M.M ]

26. 03. 2019. 22:25   >>  22:00 1

BIVŠI STRATEG BIJELE KUĆE

"Kina je prijetnja Zapadu, a ne Rusija"

Stiv Benon, bivši glavni strateg Bijele kuće, u razgovoru s novinarima u Rimu izjavio je da je Kina, a ne Rusija osnovna prijetnja zapadnom svijetu, prenosi AP.

 

Bivši savjetnik američkog predsjednika Donalda Trampa izjavio je da je "otrovna" atmosfera koja je nastala u Vašingtonu tokom istrage o ruskom miješanju u američke predsjedničke izbore 2016. unazadila napore da se zajedno sa Rusijom ujedini "judeo-hrišćanski zapad".

Benon, koji u Italiji radi na ujedinjenju birača nacionalista pred izbore za Evropski parlament 22. maja, pohvalio je rad specijalnog istražitelja Roberta Malera, čija je istraga pokazala da izborni štab američkog predsjednika Donalda Trampa nije sarađivao s Rusima, ali je cijeli taj proces opisao kao ometajući.

"Na kraju moramo ujediniti judeo-hrišćanski zapad, a Rusija je dio toga, a sada će to potrajati još mnogo, mnogo decenija''', rekao je Benon.

Benon, koji je katolik, takođe je napao papu Franju, koji je često pozivao na prihvatanje i saosjećanje prema migrantima, rekavši da bi on trebalo više da se usredsredi na popravljanje stanja u crkvi zbog optužbi za seksualna zlostavljanja i da se drži izvan politike, prenosi agencija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније