Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B.

24. 03. 2019. 13:10   >>  12:40

AKCIJA U NORVEŠKOJ

Spaseni svi putnici sa kruzera

Nakon drame kod obale Norveške, spaseni su svi putnici sa luksuznog kruzera kojem se juče pokvario motor.

Norveškom kruzeru otkazao je motor u vodama u blizini zapadne obale Norveške usljed olujnog vetra, nakon čega je započeta evakuacija 1.300 putnika i posade.

Osam osoba je povrijeđeno, a tri su u teškom stanju, dok je na stotine ljudi spašeno, zahvaljujući spasiocima koji su radili cijelu noć. U pomoć je priteklo i pet helikoptera.

Spaseni putnici svjedoče da su prozori na brodu razbijeni i da je voda ulazila u kruzer koji se nalazio na svega 2,5 nautičke milje od obale.

Akcija spasavanja visokog rizika sprovedena je usred olujnog mora i jakih vjetrova uz pomoć više spasilačkih helikoptera i brodova.

Pomorska spasilačka služba ranije je javila da je brod "Viking Sky" plovio ka kopnu i da je poslao signal za pomoć.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније