Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ Beta ]

02. 03. 2019. 09:01   >>  08:28

NAPAD NA BAZU

Talibani ubili 23 avganistanska vojnika

Talibani su napali jedinicu avganistanske vojske u jednoj vojnoj bazi u provinciji Helmand i ubili najmanje 23 vojnika, saopštili su danas zvaničnici.

Omar Cvak, portparol guvernera provincije, rekao je da je 16 vojnika povrijeđeno i da su sukobi trajali 17 sati.

Portparol talibana Kari Jusuf Ahmadi je u izjavi naveo da je ta grupa izvela napad, do kog je došlo u trenutku susreta talibanskih i američkih predstavnika u Kataru.

Ahmadi je naveo da su se talibanski borci sukobili i sa avganistanskim i sa stranim trupama u bazi i da su ubili "veliki broj" vojnika.

Talibani kontrolišu nekoliko gradova u Helmandu, provinciji iz koje dolazi dobar dio ilegalnog opijuma u svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније