Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92.net, objavila B.B. ]

26. 02. 2019. 08:46 >> 08:16

KIM STIGAO U HANOJ

Zatvoreni putevi, policija i vojska čuvaju hotel

Limuzina sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una ušla je u prijestonicu Vijetnama, Hanoj, gdje će se održati sastanak Kim - Tramp.

To će biti drugi susret sjevernokorejskog lidera i američkog predsjednika, osam mjeseci nakon njihovog prvog samita, ocijenjenog kao istorijski.

Putevi su zbog Kim Džong Una danas zatvoreni, od granice s Kinom sve do Hanoja, u dužini od oko 170 kilometara, a vojnici i policija su se smjenjivali oko hotela "Melia", gdje Kim treba da odsjedne, prenijela je agencija AP.

Ogroman broj građana i predstavnika medija stajali su iza barikada u nadi da će ugledati lidera Sjeverne Koreje.

Kim je doputovao s grupom saradnika, uključujući njegovu mlađu sestru. On je, inače, put Hanoja krenuo još 23.februara vozom, dok će Donald Tramp stići danas popodne po lokalnom vremenu čuvenim avionom američkih predsjednika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније