Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92.net, objavila B.B. ]

22. 02. 2019. 20:24 >> 19:52

U JUŽNOJ AMERICI

Ekvador pogodio zemljotres od 7,5 stepeni Rihtera

Snažan zemljotres jačine 7,5 stepeni registrovan je danas u Ekvadoru, 224 kilometra od Ambata, saopštio je Geološki institut SAD.

Iz Pacifičkog centra za upozorenje na cunami saopšteno je da rizika od cunamija nema.

Epicentar zemljotresa, čija je snaga bila 7,5 stepeni, bio je u rijetko naseljenoj oblasti 224 kilometra od grada Ambata u Ekvadoru, javlja Rojters.

Još uvijek nema izvještaja o mogućim ljudskim žrtvama ili šteti.

Jedan stanovnik Kuenke, grada koji se nalazi 253 kilometra od epicentra zemljotresa izjavio je da je potres bio veoma jak, a drugi da je "treslo dobrih pola minuta", prema izjavama svjedoka sa sajta Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније