Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

21. 02. 2019. 18:54 >> 18:21
1

GRANICA SA KOLUMBIJOM

Gvaido krenuo da čeka humanitarnu pomoć

Lider opozicije u Venecueli, Huan Gvaido krenuo je danas ka granici s Kolumbijom u pokušaju da omogoći ulazak američke humanitarne pomoći, čemu se protivi predsjednik Nikolas Maduro.

"Krenuo je", potvrdio je Frans presu neimenovani saradnik Gvaida, kojeg je oko 50 zemalja priznalo kao privremenog predsjednika Venecuele.

Karakas se nalazi oko 900 kilometara od granice s Kolumbijom.

Gvaido je ranije rekao da pomoć treba da stigne do granice u subotu, 23. februara, dok je Maduro u nekoliko navrata rekao da je američka humanitarna pomoć izgovor za vojnu intervenciju.

U Venecueli koja se suočava s najgorom političkom i ekonomskom krizom, vlada nestašica osnovih namirnica.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније