Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.L.B. [ Beta ]

15. 02. 2019. 16:13   >>  15:45

DA RIJEŠE SPOR

Pregovarači SAD i Kine sljedeće nedjelje u Vašingtonu

Kineska državna novinska agencija Sinhua javila je danas da će se pregovarači SAD i Kine sastati sljedeće nedjelje u Vašingtonu radi pregovora o sporu o tehnologiji uoči isteka roka 2. marta kada bi SAD trebalo da povećaju carine.

Sinhuina vijest je uslijedila poslije dvodnevnih pregovora u Pekingu koji su bili zakazani kao posljednji razgovori uoči roka 2. marta.

Ekonomski savjetnik američkog predsjednika Donalda Trampa rekao je ranije da Tramp još nije odlučio da li da uvede dodatne namete na kineski uvoz vrijedan 200 milijardi dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније