Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

11. 02. 2019. 23:21 >> 22:50
3

SAVJETNIK O ŠEFU

Surkov: Putinizam ideologija budućnosti

Savjetnik ruskog predsjednika Vladimira Putina, Vladislav Surkov ocijenio je da će ruski politički sistem opstati sto godina i da će biti model za druge zemlje u svijetu.

 

Surkov je u tekstu u dnevniku Nezavisimaja gazeta naveo da je "putinizam ideologija budućnosti".

On je dodao da rusko antiglobalističko naglašavanje snažnog nacionalnog suvereniteta sve više dobija podršku u svijetu.

"Ruski politički sistem nije dobar samo kod kuće, to je znatan izvozni potencijal", naveo je Putinov savjetnik za Ukrajinu.

Surkov, koji je nadzirao napore Kremlja za pooštravanje kontrole nad ruskom politikom, rekao je da "Putinova velika politička mašina tek počela da dobija na brzini za dugačku, napornu i interesantnu operaciju".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније