Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Mina Business, Objavila: M.M.Lj. ]

11. 02. 2019. 17:53   >>  17:22

USPJEŠNA SEZONA

Na Vučju popunjeni kapaciteti

Kapaciteti Ski centra Vučje su u potpunosti popunjeni što najavljuje uspješne bilanse, a sve je više i turista iz regiona, uglavnom iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, saopštila je PR menadžerka, Marija Lalović.

 

Ona je kazala da su u Vučju zadovoljni kako je sezona počela, s obzirom na to da je broj posjetilaca mnogo veći u odnosu na prošle godine.

“Zvanično otvaranje sezone bilo je 20. decembra, s tim što je prvi snijeg pao već početkom decembra, pa nam je to išlo na ruku. Kapaciteti su popunjeni u potpunosti, a najbrojniji gosti su iz Podgorice. Zadovoljni smo i dolaskom gostiju iz regiona, najviše Hrvatske i BiH”, rekla je Lalović za Glasnik Privredne komore (PKCG).

Ona je, govoreći o dužini sezone, kazala da to zavisi, prije svega, od vremeskih uslova, kao i da se nadaju da će snijega biti dovoljno i sezona potrajati.

“Vučje je kategorisan kao mali hotel sa tri zvjezdice, koji raspolaže sa 104 ležaja raspoređena u sobe i apartmane. Apartmani suopremljeni centralnim grijanjem, kablovskom TV-om, mini barom, internetom i izuzetno su komforni”, precizirala je Lalović.

U restoranu, kako je navela, turisti mogu uživati u specijalitetima nacionalne kuhinje od kojih izdvajaju sve vrste pečenja ispod sača, kačamak, priganice, razne pite, domaći hljeb i salate. Parking je besplatan za njihove goste.

“Kad je o cijenama riječ mogu reći da smo i po tome veoma prepoznatljivo skijalište. Ski centar Vučje nudi i najbolju ski opremu po najnižim cijenama. Iznajmljivanje je samo deset eura za dan. Toliko košta i dnevni Ski pas, po čemu smo takođe najpovoljniji. Ski pas za djecu i početnike, na ciciban ski-liftovima, kao i iznajmljivanje sanki, je pet eura”, navela je Lalović.

Ona je kazala da od ove godine u ponudi imaju i proizvode iz programa Domaći ukusi sa Vučja.

“Mi imamo našu farmu. Na Vučju smo napravili sušaru gdje proizvodimo domaću kobasicu, pečenicu, pršutu, kulen i zatop i svi gosti motela imaju mogućnost da ih probaju”, dodala je Lalović.

 Ona je kazala da na Vučju turistima van sezone nude hiking, odnosno pješačenje prekrasnom prirodom, biking, izlete, seminare, kao i team building.

“Od naredne godine imamo u planu da obezbjedimo i vještačko osnježavanje staza što će doprinijeti da zimska sezona traje duže. Ove godine smo napravili i vještačko jezero iznad motela, i nadamo se da će sve biti spremno za vještačko osnježavanje staza za sljedećuzimsku sezonu, jer nam je u planu nabavka topova za snijeg”, saopštila je Lalović.

 Ona je kazala i da u ski centru nemaju problem sa dostupnošću destinacije, jer se putevi redovno održavaju dok traje zimska sezona.

“Snabdjevanje strujom je stabilno i nema prekida. Kad je riječ o vodi, imamo naše izvore i to je tehnička voda, dok se pitkom snabdijevamo iz Vodovoda Nikšić”, zaključila je Lalović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније