Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92.net, objavila B.B. ]

10. 02. 2019. 15:13   >>  14:42

U FRANCUSKOJ

Privedeno 45 učesnika protesta "žutih prsluka"

Policija je privela 45 osoba u Parizu nakon juče održanih protesta pokreta Žuti prsluci, javio je danas tv kanal BFM TV pozivajući se na izvore iz policije.

Prema istim izvorima, 42 osobe su zadržane u pritvoru do pokretanja istrage, prenijela je agencija Tas s.

Više hiljada učesnika protesta "žuti prsluci" i juče su, 13. vikend zaredom, izašli na ulice Pariza, neki od njih sukobili su se policijom, dok je jedan demonstrant izgubio dio šake.

Kako navodi AP, policija je saopštila da je demonstrant izgubio četiri prsta, ali nije mogla da potvrdi pisanje medija da je povrijeđen eksplozivnom napravom koju policija, pored suzavca, koristi kako bi rastjerala demonstrante.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније