Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

09. 02. 2019. 23:45 >> 23:12

ZBOG CIJENE GORIVA

Traktori blokirali puteve u Grčkoj

Oko 600 traktora blokiralo je danas popodne nekoliko glavnih puteva u Grčkoj, posebno na sjeveru zemlje iz protesta zbog cijene goriva i sa namjerom da se poveća pritisak na vladu, javila je grčka novinska agencija ANA.

"Poljoprivrednici su poslali poruku vladi", rekao je portparol demonstranata Kostas Celas. On je rekao da demonstranti traže susret sa vicepremijerom Đanisom Dragasakisom.

Predsjednik Unije poljoprivrednih kolektiva Kardice, na sjeveru Grčke, Vagelis Butas rekao je da će poljoprivrednici povećati pritisak na vladu, prenosi televizija ERT.

Oko 600 traktora blokiralo je više puteva iz protesta zbog cijene goriva i protiv povećanja socijalnih davanja u Grčkoj. Jedan od glavnih autoputeva, između Atine i Soluna bio je blokiran dva sata.

Ministar poljoprivrede Stavros Aračovis rekao je da je dijalog uvijek otvoren i da ni jedna vrata nijesu zatvorena. On je rekao da se sastao sa sindikalnim predstavnicima 14. decembra da razgovara o njihovim žalbama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније