Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: M.M ]

08. 02. 2019. 22:53 >> 22:19

ZAPLIJENJENO ORUŽJE

U Brazilu 13 mrtvih u policijskoj operaciji

Najmanje 13 osoba poginulo je tokom policijske operacije u siromašnoj četvrti Rijo de Žaneira, saopštile su lokalne vlasti.

Ljekarski izvori naveli su da je 14 osoba pogođeno hicima, od kojih je 13 poginulo i jedan je u teškom stanju.

Vojna policija sa svoje strane je navela na Tviteru da su njeni pripadnici pogodili "12 kriminalaca" u favelama u blizini centra grada.

Tokom policijske operacije je zaplijenjeno i oružje. 

Brazilski predsjednik Žair Bolsonaro koji je ranije govorio da je jedino "dobar kriminalac, mrtav kriminalac", proglasio je rat kriminalu u zemlji koja ima visoku stopu ubistva. Tokom 2017. godine zabilježeno je 64.000 ubistava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније