Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

07. 02. 2019. 23:25   >>  22:55 3

PROKLELE NEPRIJATELJE

Obred vještica u znak podrške Putinu

Grupa ruskih vještica okupila se da bi održala "krug moć" u znak podrške ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, bacajući čini za koje vjeruju da će ojačati Rusiju i baciti prokletstvo na njene protivnike.

 

"Carstvo najmoćnijih vještica", kako same sebe zovu, održalo je u utorak 5. februara, u Moskvi, poseban obred, nakon što su utvrdile da Putinu treba malo dodatne podrške protiv "zlih sila".

Noseći crne ogrtače i čitajući knjige o čarolijama, vještice su koristile svoje čarobne moći da Rusiji daju novu snagu i pomognu Putinu da se nosi sa međunarodnim problemima.

Glavna vještica i osnivač Carstva, Alona Polin, izjavila je za ruske medije da je ceremonija, koja je trajala oko 20 minuta, održana kao podrška državi i predsjedniku Putinu, pošto je on “lice” Rusije.

Prema njenim riječima, ljudi ne bi trebalo "negativno da govore" o bilo kojoj osobi koja je zadužena za vođenje zemlje. Ne samo da su vještice bacale čaroliju pozitivnog jačanja za Rusiju i Putina, već su bacale kletve na njegove neprijatelje: "Ko nam dolazi sa zlom, ko nas ostavlja sa zlom, ko nas povrjeđuje ili govori zlo - zauvjek, vječno i beskrajno - prokleti neprijatelji, prokleti neprijatelji!"

Na pitanje od koga je tačno Putinu potrebna podrška i zaštita, veštice nisu precizirale, već je jedan od odgovora bio da su kletve upućene "svima koji ga napadaju" i da su "zlobni kritičari" morali biti ućutkani.

 

Alona Polin je rekla da je sve u vezi sa ceremonijom - od dana, do vremena i mjesta održavanja, pažljivo izračunato kako bi "energija pravilno prešla" na Putina.

 Ali, ne brinite, vještica je razjasnila da je opšti cilj "usmjeren ka poboljšanju kvaliteta života na Zemlji preko Rusije" i da je zbog tog cilja jednostavno bilo potrebno "vještičarenjem" podržati ruskog predsjednika, prenosi RT.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније