Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: O.Z. ]

07. 02. 2019. 10:30 >> 09:59

STRAHUJU ZA BEZBJEDNOST

Meksiko: 19 tijela pronađeno u tajnim grobnicama

Vlasti meksičke obalske države Kolima saopštile su da su pronašle 19 tijela u 11 tajnih grobnica u opštini Tekoman.

Guverner Kolime Hose Ignasio Peralta Sančez je izjavio lokalnim medijima da ne isključuje mogućnost da bude pronađeno još tijela i tajnih grobnica.

On je rekao da Kolima ima ozbiljne probleme sa organizovanim kriminalom, ali da je još rano reći koja je od kriminalnih grupa odgovorna za ove zločine i dodao da će biti urađeno DNK testiranje i upoređivanje sa testovima iz baze nestalih osoba.

Po podacima Meksičkog instituta za statistiku, Kolima ima najveću stopu ubistava u zemlji, 113 na 100.000 stanovnika u 2017.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније