Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

15. 02. 2013. 11:44 >> 11:39

JUŽNA AFRIKA

Pistorius ostaje u pritvoru

Državni tužioci rekli da će tokom suđenja dokazivati da je paraolimpijski šampion počinio ubistvo sa predumišljajem.

Sud u Pretoriji odlučio je da južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorius optužen za ubistvo svoje djevojke, koja je upucana u njegovom domu, ostane u pritvoru do narednog saslušanja o kauciji u utorak. 

Državni tužioci su rekli da će tokom suđenja dokazati da je Pistorius počinio „ubistvo sa predumišljajem“

Obučen u tamno odijelo, 26-godišnji paraolimpijac saslušao je pognute glave i formalnu optužbu za ubistvo, nakon čega je počeo da plače, pokrivajući lice rukama.

Poslije toga je vraćen u pritvor. 

Državni tužioci su bili protiv toga da se Pistoriusu odredi kaucija tokom procesa.

Pistoriusova djevojka manekenka Reeve Steenkamp upucana je četiri puta, u glavu i ruku, mecima koji su ispaljeni iz pištolja koji je u posjedu paraolimpijca, saopćila je policija u četvrtak.

U početku se nagađalo da ju je slavni atletičar greškom ubio, misleći da je provalnik koji mu je banuo u kuću na Dan zaljubljenih u četiri sata ujutro.

Međutim, policijskom istragom je utvrđeno da se stvari izgleda uopšte nijesu desile tako.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније