Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92.net, objavila B.B. ]

19. 01. 2019. 14:50 >> 14:18

U ARIZONI

Granična policija uhapsila 376 migranata

Američka granična patrola uhapsila je grupu od 376 migranata iz centralne Amerike na juzgozapadu Arizone, saopštile su vlasti. Velika većina uhapšenih su porodice koje su kopale plitke rupe ispod barijera da pređu granicu.

Oni su prošlog ponedjeljka iskopali rupe na sedam mjesta duž granice od 16 kilometara u San Luisu i nijesu se prijavili imigracionim vlastima, prenosi AP i dodaje da je među uhapšenima 176 djece.

Migranti, pretežno iz Gvatemale, odvedeni su u Jumu.

Portparol Granične patrole Hose Garibej Il rekao je da je ta oblast postala glavni koridor za ilegalne prelaske i dodao da je do sada Granična patrola uhapsila 396.579 osoba na granici sa Meksikom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније