Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina, objavila B.B. ]

18. 01. 2019. 19:34 >> 19:03
1

ANALITIČARI DEMANTUJU TRAMPA

Droga najviše ulazila preko graničnih prelaza

Američki predsjednik Donald Tramp zahtijeva od Kongresa 5,7 milijardi USD za izgradnju zida na granici sa Meksikom. On smatra da će zid spriječiti ulazak heroina, međutim, statistika i analitičari ukazuju na drugačije stanje, prenose agencije.

Tokom suđenja narkobosu Hoakinu Guzmanu, poznatijem kao El Čapo, utvrđeno je da je on veći dio "teških" droga prenio preko granice na prelazima, gdje je bilo federalnih agenata, a ne kroz djelove granice bez infrastrukture, prenosi AP.

Prema podacima američke Agencije za suzbijanje narkotika (DEA) iz prošle godine, najviše heroina zaplijenjeno je na kopnenim prelazima u Kaliforniji i Arizoni.

Kako navodi agencija, većina narkotika ulazi u SAD sakriveno u karoserijama automobila i u prikolicama, gdje se droga stavlja zajedno sa legalno uvezenim predmetima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније