Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ Beta ]

15. 01. 2019. 20:31 >> 20:01

SUD ODLUČIO

Bivši šef Nisana ostaje u zatvoru

Japanski sud je odbio zahtjev bivšeg predsjednika Upravnog odbora Nisana Karlosa Gona da bude pušten uz kauciju, čime mu je produžio pritvor.

Gon (64) je uhapšen 19. novembra, a optužen je, između ostalog, za lažno prikazivanje svojih primanja.

Gonovi advokati su prošle nedjelje zatražili da bude pušten na slobodu.

Današnja odluka suda u Tokiju bila je očekivana otkako je jedan od Gonovih advokata izjavio da osumnjičeni u Japanu najčešće ostaju u pritvoru do početka suđenja. Do početka suđenja Gonu mogli bi da prođu mjeseci.

Gon, koji je dvije decenije bio na čelu Nisana, negirao je krivicu pred sudom prošle nedelje, kada se prvi put pojavio u javnosti od hapšenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније