Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug, objavila B.B. ]

17. 12. 2018. 11:53   >>  11:27

LAVROV NAJAVIO

Ukrajina sprema oružanu provokaciju

Ukrajinske vlasti spremaju oružanu provokaciju na granici sa Krimom u posljednjih deset dana decembra, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, prenosi TAS S, dodajući da će Rusija odgovoriti Ukrajini ukoliko dođe do provokacije.

"Zažaliće. Ovo je naša država, naša granica. Nećemo mu (Porošenku) dozvoliti da nekako brani svoje interese na sebi svojstven način i prekrši ta prava" rekao je Lavrov.

Prema podacima do kojih su došle ruske vlasti, Porošenko planira provokaciju u koordinaciji sa svojim Zapadnim sponzorima, navodi Lavrov.

"Savjetuju ga da održava borbe niskog intenziteta, kako bi oni imali mogućnost da nastave sa propagandom da Rusi sprovode ofanzivu protiv Ukrajine i da je to razlog da se uvedu nove sankcije Rusiji - rekao je Lavrov.

On je naglasio da provokacije zvaničnog Kijeva traju.

"Naše nadležne službe rade sve što je neophodno kako bi osujetili ove namjere" rekao je Lavrov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније