Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

12. 12. 2018. 15:03 >> 14:36

"VEOMA LOŠ NAPAD"

Posle Strazbura Tramp ponovo najavio zid ka Meksiku

Američki predsjednik Donald Tramp naveo je danas da će poslije "veoma lošeg terorističkog napada" u Strazburu, SAD još više ojačati granicu.

Tramp je u poruci na Tviteru naveo da lideri demokrata u Predstavničkom domu Nensi Pelozi i Senatu Čak Šumer morati da podrže izgradnju zid.

"Još jedan veoma loš teroristički napad u Francuskoj. Ojačaćemo našu granicu još više. Čak i Nensi nam moraju dati glasova da dobijemo dodatnu bezbjednost granice", naveo je Tramp.

Američki predsjednik se u ponedjeljak na haotičnom sastanku u Bijeloj kući pred novinarima i kamerama prepirao s Pelozi i Šumerom oko finansiranja izgradnje zida i mogućnosti da američka vlada bude u blokadi ako Kongres ne odobri izgradnju dodatnog zida.

U Strazburu je juče ekstrmista ubio dvije osobe i ranio 14 kada je pucao na božićnom bazaru. Napadač koji je u bjekstvu, identifikovan je kao muškarac star 29 godina. On je poznat policiji kao sitan kriminalac a bio je pod policijskom prismotrom zbog sumnje da na vjerski radikalizam.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније