Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

09. 12. 2018. 09:55 >> 09:29

NESLAGANJA ZBOG MIGRANATA

Rekonstruisana belgijska vlada

Belgijski premijer Šarl Mišel rekonstruisao je vladu nakon što je vodeća stranka u vladajućoj koaliciji saopštila da neće podržati pristupanje Belgije paktu UN o migracijama, koji treba da bude usvojen početkom sledeće nedelje.

Poslije nekoliko dana na ivici raspada, vlada desnog centra je odlučila da nastavi bez partije N-VA. Njen lider Bart de Vever je rekao da "ne može da se saglasi s paktom".

Mišel je u septembru pred UN rekao da će podržati pakt na sastanku u Marakešu u ponedjeljak, a sinoć je naveo da "stoji iza svojih riječi i ide u Marakeš".

Bez N-VA Mišelu ostaje manjinska vlada liberala i demo-hrišćana što će otežati upravljanje zemljom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније