Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ RTS, objavila B.B. ]

02. 12. 2018. 20:11   >>  19:47 3

NOVI DOKAZI POLICIJE

Netanjahu upleten u još jedan slučaj korupcije

Protiv premijera Izraela Benjamina Netanjahua i njegove supruge, izraelska policija pronašla je dovoljno dokaza u trećem slučaju o korupciji koji se vodi protiv njega.

Vlasti smatraju da je Netanjahu činio "regulatorne usluge" jednoj od glavnih telekomunikacionih kompanija u Izraelu "Bezek telekomu", a zauzvrat dobijao povoljnije izvještaje o sebi i svojoj ženi na sajtu Vala koji je u vlasništvu telekomunikacione kompanije, prenosi Rojters.

Premijer Izraela demantovao je krivicu.

Agencija navodi da bi se u slučaju podizanja optužnice Netanjahu suočio sa jednom od najtežih situacija za svoj politički opstanak.

Policija je ranije ove godine saopštila da je pronašla dovoljno dokaza protiv Netanjahua u preostala dva slučaja koja se vode protiv njega, ali će konačnu odluku o podizanju optužnice donijeti državni tužilac.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније