Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B.B. ]

01. 12. 2018. 22:42 >> 22:20
5

PUTIN PORUČIO

"Rat se nastavlja, dok je ta vlast u Ukrajini"

Ruski predsjednik Vladimir Putin upozorio je večeras da će se "rat nastaviti", dok bude sadašnje vlasti u Ukrajini.

"Sadašnja ukrajinska vlast nema interesa da riješi sukob, posebno ne mirnim putem. Dok je na vlasti, rat se nastavlja. Uvijek je lakše opravdati ekonomske neuspjehe ratom", rekao je Putin na konferenciji za novinare u Buenos Ajresu, gdje je bio na samitu Grupe 20 industrijski razvijenih zemalja G20.

Putin je takođe rekao da je "zaista neophodno" da održi "pravi sastanak s Donaldom Trampom", izražavajući žaljenje što je američki predsjednik otkazao sastanak s njim, ranije predviđen na marginama samita G20.

"Šteta je što nijesmo imali pravi sastanak. Mislim da je zaista neohodan", rekao je Putin i dodao da se nada tom susretu kada američka strana bude bila spremna.

Tramp je u posljednjem trenutku otkazao sastanak s Putinom zbog tenzija između Rusije i Ukrajine.

Kremlj je ranije danas saopštio da je Putin vrijeme predviđeno za sastanak s Trampom iskoristio za razgovor s predsjednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније