Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

26. 11. 2018. 09:24 >> 08:59

ŠVAJCARSKA

Požar u zgradi, šest mrtvih, među njima i djeca

Šest osoba poginulo je u požaru stana u švajcarskom gradu Soloturn, dok je veći broj ljudi iz zgrade u kojoj je izbio požar prevezen u bolnicu, javlja Rojters.

Iz lokalne policije potvrdili su da među poginulima ima i djece, ali više detalja nijesu saopštili, prenosi hrvatski portal Index.hr. Navodi se i da je u toku istraga o tome kako je došlo do požara.

Prema prvim informacijama, kako prenosi list "Blik", požar je izbio na jednom od donjih spratova.

Dim je na stepenicama prvi primijetio jedan od stanara pa je oko dva sata iza ponoći alarmirao vatrogasce. U zgradi je u to vrijeme bilo oko 20-ak ljudi. Iako si vatrogasci stigli brzo, za šest stanara nije bilo spasa. Oni su umrli na licu mjesta.

Zbog predostrožnosti evakuisana je i susjedna zgrada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније