Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ Beta ]

19. 11. 2018. 22:12 >> 21:58

OBALSKA STRAŽA

Turska spasila 40 migranata

Turska obalska straža je danas saopštila da je spasila 40 migranata s ostrva na kom su se zatekli u pokušaju da stignu u Grčku.

U saopštenju je navedeno da su dva helikoptera i brod poslati nakon što je jedan od migranata uputio poziv u pomoć.

Snimci iz vazduha pokazuju grupe ljudi na ostrvu nedaleko od obale turske provincije Balikesir i pripadnike obalske straže koji pomažu ženama i djeci da se ukrcaju na brod.

Nije navedena nacionalnost migranata.

Iako je njihov broj opao, migranti i dalje pokušavaju da iz Turske pređu u Grčku u nadi da će stići do drugih evropskih zemalja. Samo ove godine je turska mornarica presrela više od 23.500 ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније