Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

13. 08. 2013. 17:34 >> 17:37

KAMENICE,BOCE I MAČETE

Sukob Morsijevih pristalica i protivnika u Kairu

U centru Kaira izbili su sukobi između pristalica i protivnika zbačenog predsjednika Muhameda Morsija.

 

 

Pristalice nove vlade, koju je postavila vojska, bacali su kamenje i boce na pristalice Morsija, nakon čega se umiješala policija upotrijebivši suzavac da rastjera demonstrante.

Nekoliko hiljada pristalica Morsija učestvovalo je danas u maršu kada su izbili neredi. Mještani su ih napadali govoreći im da su teroristi i da nisu dobrodošli.

Pristalice Morsija onda su počele da bacaju kamenje na njih i policiju.

U gomili su se mogli vidjeti i ljudi naoružani mačetama kako napadaju pristalice Morsija, koji traže njegovo vraćanje na funkciju.

Morsija je 3. jula zbacila vojska i sada se nalazi na nepoznatoj tajnoj lokaciji.

Egipatski državni tužilac produžio mu je za 15 dana pritvor, koji mu je određen prošlog mjeseca zbog navodnih kontakata s Hamasom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније