Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

17. 11. 2018. 15:12 >> 14:48

UGLAVNOM CIVILI

Sirija: 40 mrtvih u napadu međunarodne koalicije

Najmanje 40 ljudi, uglavnom civila, poginulo je danas u vazdušnim udarima međunarodne koalicije predvođene Sjedinjenim američkim državama na poslednje džepove pod kontrolom Islamske države u Siriji, javljaju nevladine organizacije i mediji.

Na meti napada bilo je selo Abu el Hosn koje je pod kontrolom ekstremista u istočnoj sirijskoj provinciji Deir Ezor, blizu granice s Irakom, rekao je direktor sirijske Opservatorije za ljudska prava Rami Abdel Rahman.

On je rekao da je ubijeno najmanje 43 ljudi, uključujući 17 djece i 12 žena. Po njegovim riječima nije jasno da li su muškarci ubijeni u napadu bili ekstremisti.

Sirijska državna agencija Sana takođe je izvijestila o napadima navodeću da je u njima poginulo 40 ljudi.

Međunarodna koalicija koja ističe da ulaže sve napore da izbjegne gađanje civila, nije odmah odgovorila na zahtjev da komentariše ove navode, piše agencija AP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније